Online Magazine TUIN*TIJD
voor natuurrijke tuinen

TUIN*TIJD

Ja! Hier is het eerste online magazine van Ontwerpburo Horti Verde. Het was al lang een wens van mij om op deze manier tuinverhalen en leuke ideeën te delen. En nu is het eindelijk zover!

Natuurlijk gaat het magazine over de inrichting van natuurrijke tuinen vol bloemen en planten. Met mooie voorbeelden en tips die je in je eigen tuin kunt toepassen.

Downloaden

Via de onderstaande knop kan je het magazine downloaden.

Na het invullen van je naam en mailadres krijg je via de mail toegang tot het magazine. Je kan het downloaden of online lezen.

Ik ga zorgvuldig om met je mailadres. Het wordt af en toe gebruikt om je nieuws te brengen over TUIN*TIJD en Ontwerpburo Horti Verde. Alleen als jij dit wil, want onderaan iedere mail vind je een link waarmee je kunt uitschrijven.

In dit nummer

lees je van alles over het tuinontwerpproces van een paar tuinen. Een bloementuin bij een nieuw huis en een familietuin in een bosrijke omgeving. Beide zijn vrolijke tuinen met veel verschillende soorten planten. Mooie voorbeelden voor een tuin vol bloemen en natuur. In de plantenlijst vind je een overzicht met plukbloemen als inspiratie voor misschien wel jouw tuin.

In de checklist voor natuur in de tuin staan een aantal tips voor misschien ook jouw tuin. Hoe je met een paar aanpassingen een omgeving creëert die geschikt is voor dieren.
Het is natuurlijk altijd een verrassing welke dieren daar op afkomen…
Maar wat is er mooier dan dit van zo dichtbij mee te maken?

In de afgelopen jaren is helemaal duidelijk geworden hoe goed het is om een tuin te hebben. Om thuis lekker naar buiten te kunnen in je eigen privé buitenruimte.
Heb je tuinplannen? En wil je graag zelf aan de slag met je tuin? Maar zou je het prettig vinden dat iemand met meer ontwerpervaring met je mee kijkt? Dan is de pilot die ik aan het voorbereiden ben vast iets voor jou. (Wil je meer lezen over de pilot? Hier lees je er meer over)
In het magazine vertel ik over deze nieuwe ontwikkeling bij Ontwerpburo Horti Verde en hoe jij daaraan kunt deelnemen.