Gisteravond kreeg ik prachtige foto’s van deze tuin in Eindhoven. Wat is het mooi geworden. En wat een fijn terras zo in de avondzon!

Het is iedere keer weer een kadootje wanneer je ziet dat een tuin een fijne plek geworden is. Dat het uitgroeit tot de tuin zoals je samen bedacht hebt.

Met een fijn terras, omringt door vrolijke beplanting. De treurbeuk in de voortuin die er nog steeds zo prachtig bij staat. En de rust die de zijtuin uitstraalt.

De achtertuin vormt een hechte eenheid met de woonkeuken. Door de grote ramen tot aan de grond lopen tuin en huis naadloos in elkaar over. Een enkele rij tegels vormt een mooie kader waardoor het huis net een klein beetje los komt van het gazon.

Aan de keukentafel geniet je van ieder seizoen. Van de vogeltjes die in de walnotenboom zitten. De boom die een paar jaar geleden verplant is, omdat het zo’n mooie boom is en die toch echt moest blijven. En van de beplanting die steeds uitbundiger groeit. Van de vlinders die afkomen op de bloemen vlak bij het raam. En van de bomen in het park die voor je gevoel bij de tuin horen en je een nog groter gevoel van ruimte geven.

Genieten van de besloten rust en ruimte midden in de stad.

De Walnotenboom in de zijtuin, met de Treurbeuk op de achtergrond.