Wat bloeit er bij jou in de tuin?

Ook in de wintermaanden bloeit en groeit er van alles in onze tuin. De bollen komen weer boven de grond, de Narcissen staan in knop en de eerste Krokussen en de Sneeuwklokjes beginnen te bloeien.

In onze voortuin hebben we bewust veel wintergroene planten staan. Voor ons woonkamerraam staat van alles te bloeien. We genieten van het wintergroene blad van de varens, de grassen en de wintergroene struiken. Van de vrolijk bloeiende Sneeuwbal, de Winterjasmijn, de Cyclamen en de kerstrozen. Sommige rozen bloeien heel lang door, zelfs nu is er nog een klein bloemetje te ontdekken. De oranje bessen van Rosa ‘Kent’ en de rode bessen van de Nandina (Hemelse Bamboe) geven extra kleur aan de tuin.

Mijn werkplek is vlak bij het raam, en iedere dag kijk ik of er al iets nieuws op komt en welke vogels onze tuin komen bezoeken om besjes en insecten komen zoeken. (beetje geholpen met de vetbollen).

Het is een goed idee om nu in de tuin te kijken waar je vaak uit het raam kijkt. Wat is er te zien en wat zou je graag willen zien?

[Modula id=”1″]