Meer groen, meer natuur in je tuin?

Schrijf je nu vast in op de wachtlijst 

voor de online tuinontwerpcursus!

September 2022 komt de tuinontwerp cursus natuurrijke tuinen online.

Vind je het leuk om zelf een ontwerp mét beplantingsplan voor je eigen tuin te maken, maar denk je dat het te ingewikkeld of moeilijk is? Weet je niet waar te beginnen, of hoe je alle ideeën op een leuke manier in jouw tuin voor elkaar krijgt?
Dan is een online cursus tuinontwerp met begeleiding iets voor jou!

Met deze online cursus ga je in drie stappen van een eerste idee naar een tekening waarmee je de tuin kunt gaan inrichten. Je maakt zelf een ontwerp voor je tuin. Bedenkt wat je waar wilt en hoe dat er uit moet gaan zien. Bij iedere stap kan je jouw ideeën en tekeningen met mij overleggen, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Je maakt gebruik van mijn kennis en ruim 25 jaar ervaring. 

De video’s en tekstuele uitleg komen op het online platform van Huddle. Daar kan je ze in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt bekijken en lezen.

Ook zonder tekentalent kan je een plan maken voor je tuin. 

Heb je plannen voor je tuin en wil mee doen tegen een gereduceerd tarief? Schrijf je vast in op de wachtlijst. Het verplicht tot niets.  Maar dan hou ik je op de hoogte en je weet als eerste dat de cursus start!

Ik zou het erg leuk vinden wanneer je mee doet!

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door hieronder je naam en E- mailadres door te geven.

Ik ga zorgvuldig om met je mailadres. Het wordt alleen gebruikt om je te mailen over de pilot en af en toe over het Ontwerpburo Horti Verde.  Alleen als jij dit wilt, want onderaan iedere mail vind je een link waarmee je kunt uitschrijven.