Tuinontwerpcoach

Tuinadvies met schetsservice

Geen behoefte aan een compleet tuinontwerp of beplantingsplan? Wel aan tuinadvies en hulp bij het veranderen van je tuin? Als tuinontwerpcoach geef ik je graag advies.

Je hebt genoeg ideeën, maar weet niet hoe je die in jouw tuin kunt toepassen? Met een tuinbezoek met een tuinschets of beplantingsadvies geef ik je graag een duwtje in de rug.

Online check

Wil je graag jouw plannen samen doorspreken over de telefoon of per skype? Maak dan een afspraak voor online advies.

Van te voren mail je jouw plannen met de vragen die je hebt. We bespreken het per telefoon of via skype en aan de hand van dat gesprek mail ik je mijn advies.

De kosten voor een online check zijn €85,00 inclusief BTW.

Tuinschets of beplantingsadvies

Voor een tuinschets of beplantingsadvies kom ik bij je langs. Samen lopen we door de tuin en kijken we hoe je jouw ideeën kunt toepassen in de tuin. Aan de hand van het gesprek maak ik een schetsontwerp of een beplantingsadvies voor jouw tuin. Dit krijg je per mail toegezonden. Hiermee ga je vervolgens zelf aan de slag.

Voorafgaand aan het gesprek vraag ik je om aan de hand van een checklist vast een aantal dingen uit te zoeken en na te denken over je tuin. Dat zijn praktische zaken zoals een plattegrond en bijvoorbeeld de ligging ten opzichte van de zon. En keuzes voor de inrichting van je tuin, zoals wat is waardevol, wat mag weg, wat zijn de probleempunten en wat zijn je wensen voor je tuin.

Wat krijg je met een schetsontwerp:

  • plattegrond met het schetsontwerp
  • A4 boekje (pdf) met ideeën voor materialen, beplanting en inrichting

Wat krijg je bij een beplantingsadvies:

  • A4 boekje (pdf) met foto’s van de huidige situatie en een schets van de plantvakken met voorstellen voor nieuwe beplanting
  • lijst met plantennamen

De kosten voor een tuinschets of een beplantingsadvies voor tuinen tot 500 m2 zijn €340,00 inclusief BTW. Binnen een straal van 20 km van Dreumel betaal je geen reiskosten, bij een grotere afstand zijn de reiskosten €0,45 per gereden km.

De kosten voor een grotere tuin zijn op aanvraag.