Op projectbasis 

tuin- en landschapsontwerper-Autocad tekenaar

Samenwerking op projectbasis

Kan je ondersteuning in het werk gebruiken? Op projectbasis werk ik graag met je samen aan jouw projecten. 

Met verschillende bedrijven werk ik samen op projectbasis. In overleg werk ik deels bij hun op kantoor, deels achter mijn eigen computer. Met mijn kennis en ervaring als basis, kan ik snel aansluiten en meewerken met jouw team om het project goed en vakkundig uit te werken. Voor jou een prettige manier om kennis en kunde op projectbasis in te huren, voor mij een prettige afwisseling om in een team mee te draaien en samen met andere mensen aan een project te werken.

Wat voor soort werkzaamheden

  • Ontwerpwerkzaamheden voor de inrichting van tuin- en landschap.
  • Beplantingsplannen maken en uitwerken met beplantingslijsten en referentiebeelden.
  • Tekenwerk in Autocad en Illustrator/Photoshop, zoals bijvoorbeeld plattegronden en revisietekeningen.
  • Het opmaken van boekjes, posters, rapporten in Indesign.

Een overzicht van recente werkzaamheden vindt u bij het portfolio.

Meer informatie?
Heb je op projectbasis extra ondersteuning nodig en wil je graag overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij, op via de onderstaande knop of bel mij op 06-24529036.

Ja, ik wil graag meer informatie!